Prijsvraag

Win NBA 2K23 Michael Jordan Edition

Voor PlayStation 5

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Elke vrijdag geven we in samenwerking met bol.com een game weg. Deze week maak je kans op NBA 2K23 Michael Jordan Edition voor PlayStation 5.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

NBA 2K23 verscheen deze maand en brengt verschillende gameplayverbeteringen met zich mee. Zo is dribbelen, passen, verdedigen en schieten nog realistischer gemaakt, wat voor een authentieke ervaring moet zorgen. Zo zijn er nu zogenaamde 'schietattributen'; elke jump shot heeft unieke statistieken. Er zijn vijf nieuwe schietmeters om uit te kiezen en via de nieuwe seizoenen in het eerste jaar kunnen daar nog vijftien meer aan worden toegevoegd.

Ook zijn er nieuwe zogenoemde 'gesture combo's' toegevoegd en is Team Takeover op de schop gegaan, waardoor het hele team een enkele meter deelt. Op PS5 en Xbox Series X en S zal daarnaast betere AI voor de spelers, de manier waarop de bal reageert en de coaches aanwezig zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ed Sheeran brengt een nummer in samenwerking met Pokémon uit Century: Age of Ashes komt volgende week naar PlayStation