Gears of War 3 speelt zich achttien maanden na het vorige deel af. Marcus, Baird, Dom en de rest van het leger strijden tegen de kwaadaardige Locust om de mensheid te redden. Spelers kunnen de verhaalmodus in hun eentje doorspelen, of samen met maximaal drie vrienden. Tot twee spelers kunnen daarbij tegelijk op één Xbox 360 spelen via de splitscreenmodus.

Tijdens de release party die Gamerz Deluxe organiseert in de Sugar Factory te Amsterdam kun je genieten van de draaikunsten van DJ's Sharity Jayde, Romeo Rampage en Dity Dice, wordt er een Dance Central-battle gehouden en kun je de demo van Gears of War 3 spelen. Ook is er een knock-out toernooi van Gears of War 3, waarbij een Vault van Gears of War 3 en limited editions voor het hele winnende team gewonnen kunnen worden. Daarnaast kun je vanaf middernacht op de release party natuurlijk ook het spel kopen, waarbij de gewone editie van € 59,95 en de limited editions van € 69,95 (beperkt aantal) te kopen zijn!

Wij geven vijf maal twee vrijkaartjes weg. Wil je kans maken op de vrijkaartjes, geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoe heet de planeet waarop de Gears of War-serie zich afspeelt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Gearsparty'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Je kunt je antwoord inzenden tot en met 15 september 2011.