Prijsvraag

Win kaarten voor de Smite DreamHack Summer Finals in Pathé

Deze zaterdag in Pathé Arena en Pathé Amsterdam

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
In samenwerking met Pathé organiseren we een fijne prijsvraag voor fans van Smite, eSports of gewoon van games checken in de bioscoop.

Deze zaterdag, 15 juli, presenteert Pathé vanaf 18:00 de Smite Dreamhack Summer Finals live vanuit het Spaanse Valencia en jij kan dit meemaken op het grote doek.

Aan de Pro League Finals deden acht SPL-teams mee waarvan de laatsten op zaterdag 15 juli strijden in de finale in een best of five. De winnaar neemt zestigduizend dollar mee, de nummer twee veertigduizend.

Voor de Console League Finals zijn de Noord-Amerikaanse Top 3 en het beste Europese team van de SMITE Console League Summer Split uitgenodigd. Donderdag 13 en vrijdag 14 juli zijn de halve finales; zaterdag 15 juli is de finale, een best of five. Voor de winnaar ligt twintigduizend euro klaar, de nummer twee krijgt vijftienduizend dollar.

Wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamer.nl met in het onderwerp 'Smite Finals Pathé' en vermeld hierin je naam en adresgegevens en of je naar Pathé Arena of Pathé de Kuip wil gaan. Wie weet win jij wel twee kaartjes om zaterdag te genieten van spectaculaire game-actie in de bios!

Meer info? Check de website van Pathé Gaming.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week Oculus gaat hogere bedragen investeren in vr-games
0

Reacties op: Win kaarten voor de Smite DreamHack Summer Finals in Pathé

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.