Prijsvraag
Mission Impossible

Win kaartjes voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster-avond met Mission: Impossible: Fallout

Geschreven door Crew op
Het is nog steeds warm warm en plakkerig buiten en het is niet voor niets dat veel mensen dan juist naar de bios gaan. Heb jij zin om morgenavond te genieten van een spannende zomerblockbuster, verkoelend bier en een heerlijke burger? Doe dan mee met onze prijsvraag!

Kinepolis organiseert morgenavond de Bier, Burger & Blockbuster-avond inclusief de voorpremière van Mission: Impossible: Fallout. Met burgers en ijskoude biertjes voor € 1,- per stuk. De ultieme omlijsting voor de lekkerste actiefilm van dit jaar, die dit weekend in Amerika geopend is als beste in de reeks! Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze BBB. Wil je winnen? Stuur een mailtje naar redactie@gamer.nl en laat meteen weten naar welke locatie je zou willen gaan.

Je kan kiezen uit: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Maar je moet ook nog wat doen! Geef in je mail antwoord op de volgende vraag.

Wat is de onmogelijkste missie die je ooit in een game bent tegengekomen?

Als jullie de namen met de locatie naar voorkeur willen doorgeven dan informeren wij de bioscopen en zorgen we ervoor dat de kaarten bij de kassa klaarliggen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Laatste seizoen Telltale's The Walking Dead krijgt demo Fortnite introduceert Fly Explosives Mode