Van de makers van “Shrek,” “Madagascar” en “Kung Fu Panda” komt nu “Hoe tem je een draak” , een avontuurlijke komedie vol stoere Vikingen en wilde draken, naar het boek van Cressida Cowell. De hoofdpersoon is een jonge Viking van het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Tijdens een inwijdingsritueel moet hij bewijzen een waardig opvolger van zijn vader, het stamhoofd, te kunnen zijn. Maar als hij een gewonde draak tegenkomt, en daar vriendschap mee sluit, zet dat zijn wereld op z’n kop.

Winnen?

Wil je kans maken op deze prijs, beantwoord de volgende vraag dan correct. Je kunt het antwoord invullen in het tekstvak onder deze prijsvraag. Vergeet niet aan te geven voor welk platform je de game wilt ontvangen!

Hoe heet de jonge Viking die de hoofdrol speelt in Hoe Tem Je Een Draak?


Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux en je mag maar één keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en DreamWorks zijn uitgesloten van deelname. Gamer.nl houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden.

Woon je in België, stuur dan een mailtje met daarin het antwoord, je Gamer.nl username en je adresgegevens.