Prijsvraag
Hitman: Difinitive Edition

Win Hitman Definitive Edition voor PS4 of Xbox One

Heb je deze game nog steeds niet?

Geschreven door Pablo Bool op
Update: Onze winnaars zijn Flloyd Hansen en Dennis Hulsbosch. Gefeliciteerd! Jullie exemplaar van Hitman ligt spoedig in de brievenbus.

Origineel bericht: Vanaf vandaag is de Definitive Edition van Hitman beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Altijd al aan de slag willen gaan met deze moordgame?

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Deense studio IO Interactive bevat de Definitive Edition nieuwe in-game vermommingen voor Agent 47. Deze vermommingen zijn geïnspireerd op de andere IO Interactive-titels als Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas. Deze versie bevat uiteraard alle eerder uitgegeven content en spelupdates van het eerste seizoen van Hitman.

Wat moet je doen om deze game te winnen? Mail naar redactie@gamer.nl met in het onderwerp 'Hitman-prijsvraag' en laat weten welk bizar moordwapen jij in seizoen 2 van Hitman wil zien. Mailen kan tot en met 25 mei. Vergeet niet om aan te geven of je een exemplaar voor PS4 of Xbox One wil hebben en je adresgegevens te vermelden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamebestanden wijzen mogelijk op competitieve modus voor Fortnite Details rondom The Crew 2-bèta bekend