Escalation is de tweede map pack voor Call of Duty: Black Ops. Het pakket bevat een viertal multiplayer-maps en een nieuwe level voor de zombiemodus. In de map Hotel wordt een vuurgevecht uitgevechten op het dak van een luxe hotel en casino in Havana. Convoy is een map die korteafstandsgevechten biedt in een setting van een Amerikaans konvooi dat in een hinderlaag is gelopen. Zoo speelt zich af in een verlaten Russische dierentuin. Stockpile plaatst spelers in een afgelegen boerendorpje in Rusland, waar geheime gebouwen voor massavernietigingswapens staan. Het zombie-level biedt een viertal nieuwe speelbare personages.

Wil je kans maken op een code waarmee je Escalation gratis op Xbox 360 kunt downloaden, geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de acteur die de rol van Freddy Krueger speelde in de Nightmare on Elm Street-filmreeks en ook een rol in Escalation speelt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Escalation360'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.