In Transformers: Dark of the Moon is het drie jaar geleden dat Megatron en de Decepticons de aarde bedreigden. Hoewel de regeringsleiders geloven dat ze voor altijd verdwenen zijn, weet de leider van de Autobots, Optimus Prime, wel beter. Prime ontdekt dat Megatron de ultieme Decepticon-moordenaar wil loslaten op aarde: Shockwave.

In deze third-person shooter kunnen spelers voortdurend wisselen tussen hun robot- en voertuigvorm. Als robots beschikken ze over meer vuurkacht, als voertuig zijn ze juist sneller en wendbaarder. Spelers kunnen daarbij uit verschillende klassen kiezen: vliegtuig, vrachtwagen of auto. Ze kunnen bovendien hun vaardigheden steeds verder verbeteren met de ervaringspunten die ze tijdens de game verdienen.

We hebben in samenwerking met Activision een mooi pakket samengesteld rondom de game. Als je wint, dan krijg je de volgende dingen:
- De PS3-versie van Transformers: Dark of the Moon;
- De film Transformers op dvd;
- Autobot Ironhide action figure;
- Een stripboek van Dark of the Moon;
- Een poster van de game Dark of the Moon.
Dit alles komt in een mooie grote doos van Dark of the Moon

Wil je kans maken op deze goodies, geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

Wie is de regisseur van de film Transformers: Dark of the Moon?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Darkmoon'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.