De missie van de LowLandLions – kort LLL – is het verzorgen van ambitieus, jong potentieel om zo de volgende generatie e-sports atleten te creëren. Gebaseerd op een aantal belangrijke criteria zal de organisatie continu op zoek gaan naar nieuw talent. Op die manier wordt ze een representatie van het beste wat de Benelux te bieden heeft. Via de nieuwe website van LowLandLions kunnen leden op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws rondom de organisatie, maar ook om interviews met bekende gamers te lezen of meer te weten te komen over pro-gaming.

Vier weken lang geeft Gamer.nl in samenwerking met LowLandLions mooie prijzen weg. Elke week verschijnt een nieuwe vraag en je mag elke keer meedoen, maar je kunt maar één keer winnen. Toch loont het om mee te blijven doen, want als je alle vier de weken het juiste antwoord opstuurt, maak je kans op een uur les van de bekende Nederlandse Starcraft 2-speler Jos 'Ret' De Kroon op de Gamer.nl-redactie.

De winnaar van de prijsvraag van week 1 is Kenny Rijnbeek uit Dordrecht.

Deze tweede week maak je kans op een RaidSonic Icy Box Media Player.
De Icy Box Media Player is een multimediaspeler met Full HD. Het apparaat speelt alle HD-formaten af - of het nou gestreamed is of vanaf Blu-ray.

Winnen?
Wil je kans maken op deze mooie prijs, registreer je dan eerst op de nieuwe website van LowLandLions. Dit kan bovenin de pagina. Plaats vervolgens in het witte vakje onder deze prijsvraag een link naar je profiel op LowLandLions en het juiste antwoord op onderstaande vraag:

In welk spel won Manuel “Grubby” Schenkhuizen twee keer het WCG wereldkampioenschap voor Nederland?

Let op: kom je uit Belgie en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, een link naar je profiel op LowLandLions en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'LowLandLions prijsvraag'.