Prijsvraag
Dark Tower

Win een prijzenpakket van The Dark Tower

Van de boekenreeks De Donkere Toren door Stephen King

Geschreven door Eline Oosterloo op
Maak kans op een prijzenpakket van The Dark Tower. Het prijzenpakket bevat vrijkaartjes, een vest en een notitieboekje van de film.

The Dark Tower is op 18 augustus gelanceerd in de bioscopen. Deze sciencefiction film van Universal Pictures Netherlands heeft de film gebaseerd op de boekenreeks De Donkere Toren van Stephen King.

In de film spelen Idris Elba, die Janek speelt in Prometheus, en Matthew McConaughey, die onder anderen bekend is door zijn verschijning in Interstellar en The Wolf of Wallstreet. Ga voor meer informatie over de film naar thedarktowerfilm.nl.

Om kans te maken op vrijkaartjes, een vest en notitieboekje van The Dark Tower stuur je een mailtje naar redactie@gamer.nl met daarin je favoriete verfilming van een boek. Zet ook alvast je volledige naam, leeftijd en adresgegevens in het mailtje, dan kunnen we het prijzenpakket opsturen als je hebt gewonnen!

Dark Tower
Dark Tower
Dark Tower

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe beelden van monsters uit Middle-earth: Shadow of War onthuld Comic Con Amsterdam vindt plaats op 2 en 3 september
1

Reacties op: Win een prijzenpakket van The Dark Tower

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    mvdz

    • 22 augustus 2017 07:52
    Cool :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.