Prijsvraag

Win een prijzenpakket van Dissidia Final Fantasy NT

Met de game en meerdere extra's!

Geschreven door Bob van der Laan op
In samenwerking met Square Enix geven we een speciaal prijzenpakket van Dissidia Final Fantasy NT weg bestaande uit vijf verschillende items.

Het pakket bevat een speciale steelbook edition van de PS4-game, een t-shirt en cap in de stijl van Final Fantasy spin-off, twee thumb grips met het logo van het spel er op en drie exclusieve trading cards van Dissidia Final Fantasy NT.

Om kans te maken op het speciale prijzenpakket van Dissidia Final Fantasy NT stuur je een mailtje naar redactie@gamer.nl met daarin je volledige naam met in het onderwerp ‘Dissidia Prijzenpakket Winnen’ en vergeet niet je adresgegevens en maat voor het t-shirt mee te sturen!

Dissidia Final Fantasy NT brengt personages uit de gehele Final Fantasy-franchise bij elkaar in een actievolle brawler, waar teams van drie tegen elkaar strijden voor de overwinning. De game is gebaseerd op Dissidia Final Fantasy, die in 2015 uitkwam in Japan als arcadegame, en komt met vele toevoegingen naar console. Vorig jaar spraken wij nog met producer Ichiro Hazama, dit interview kun je hier teruglezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuws van de Week: Season 3 van start gegaan in Fortnite: Battle Royale Een terugblik naar het gouden tijdperk van de jrpg
1

Reacties op: Win een prijzenpakket van Dissidia Final Fantasy NT

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    LaRego

    • 8 maart 2018 19:36
    Vandaag een grote verrassing aan de deur. Wat een supergave prijs! Hartstikke bedankt Gamer.nl!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.