De missie van de LowLandLions – kort LLL – is het verzorgen van ambitieus, jong potentieel om zo de volgende generatie e-sports atleten te creëren. Gebaseerd op een aantal belangrijke criteria zal de organisatie continu op zoek gaan naar nieuw talent. Op die manier wordt ze een representatie van het beste wat de Benelux te bieden heeft. Via de nieuwe website van LowLandLions kunnen leden op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws rondom de organisatie, maar ook om interviews met bekende gamers te lezen of meer te weten te komen over pro-gaming.

Vier weken lang geeft Gamer.nl in samenwerking met LowLandLions mooie prijzen weg. Elke week verschijnt een nieuwe vraag en je mag elke keer meedoen, maar je kunt maar één keer winnen. Toch loont het om mee te blijven doen, want als je alle vier de weken het juiste antwoord opstuurt, maak je kans op een uur les van de bekende Nederlandse Starcraft 2-speler Jos 'Ret' De Kroon op de Gamer.nl-redactie.

De winnaar van de prijsvraag van week 2 is Jorre Mertens uit Nijmegen.

Deze tweede week maak je kans op een NZXT Khaos Chassis.
In deze prachtige computerbehuizing, gemaakt van aluminium, kunnen in totaal zeven ventilatoren en acht harde schijven. Deze kast is perfect voor de fanatieke PC-gamers die graag hun eigen systemen samenstellen en er een mooi en degelijk omhulsel omheen willen.

Winnen?
Wil je kans maken op deze mooie prijs, registreer je dan eerst op de nieuwe website van LowLandLions. Dit kan bovenin de pagina. Plaats vervolgens in het witte vakje onder deze prijsvraag een link naar je profiel op LowLandLions en het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoeveel wereldtitels heeft de legendarische gamer Jonathan "Fatal1ty" Wendel op zijn erelijst staan?

Let op: kom je uit Belgie en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, een link naar je profiel op LowLandLions en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'LowLandLions prijsvraag week 3'.