Prijsvraag
Nacon Revolution Pro 2

Update: De winnaar van de Nacon Revolution Pro Controller 2 voor de PS4 en twee kaartjes voor CampZone!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Update: De prijsvraag is inmiddels afgelopen en we hebben een winnaar. Gamer.nl-lezer Mike Engel is onze willekeurige winnaar en is van plan de Royal Edition van Kingdom Come Deliverance te spelen met de Nacon-controller. Gefeliciteerd!

Origineel bericht: We mogen weer een mooie prijs weggeven op Gamer.nl, namelijk de Nacon Revolution Pro Controller 2 voor de PS4! Bovendien komen hier nog twee kaartjes bij voor het game-event CampZone!

De Nacon Revolution Pro Controller 2 voor de PlayStation 4 is een bedrade controller die officieel is gelicenseerd door Sony en voldoet aan alles om games beter, sneller en nauwkeuriger te kunnen besturen. De controller bevat unieke functionaliteiten en is volledig programmeerbaar met behulp van de bijbehorende software. De controller, ter waarde van meer dan honderd euro, is dan ook ideaal voor de serieuze gamer die een voorsprong wil hebben op zijn concurrenten.

CampZone is het grootste game-event van Nederland en duurt maar liefst elf dagen. Vanaf vrijdag 26 juli tot en met zondag 4 augustus biedt het evenement een elke dag een uniek programma, met leuke activiteiten, spannende competities en meer. CampZone is dus een ware vakantie met veel gezelligheid, kamperen en natuurlijk heel veel games! Vergeet geen eigen tent mee te nemen!

Wil jij kans maken op een Nacon Revolution Pro Controller 2 voor de PlayStation 4 en twee kaartjes voor het game-event Campzone? Stuur dan een mailtje met daarin je volledige naam en adresgegevens naar redactie@gamer.nl, met 'Controller prijsvraag' als onderwerp. Laat ons vervolgens in het bericht weten welk PS4-spel jij uren gaat spelen met de Pro Controller.

Dit prijzenpakket bestaande uit de Pro Controller en de twee kaartjes wordt bovendien ook een tweede keer weggeven tijdens onze livestream vanmiddag! Bekijk hier vanaf vanaf 15:00 uur de livestream, waarin we vanaf de redactie aan de slag gaan met een game die nog niet is verschenen, namelijk The Surge 2!