Dirt Showdown is een arcade spin-off van de Dirt raceserie die de extreme sports-elementen uit Dirt 2 combineert met de Gymkhana-evenementen uit deel 3. Hier worden vervolgens actie-elementen uit games als Destruction Derby aan toegevoegd.

De besturing van Showdown is aangepast ten opzichte van eerdere Dirt-games zodat deze beter past bij het karakter van de actievolle racegame. Dit houdt in dat het makkelijker is om de wagens op de baan te houden en om stunts uit te voeren. Dirt Showdown kent drie verschillende soorten races, een online multiplayermodus voor acht en een splitscreenmodus voor twee spelers.

We geven een Dirt Showdown-pakket weg met daarin onder andere een mooie tas, badges en een flessenopener.

Wil je kans maken op dit pakket? Doe dan het volgende:

Download de Dirt Showdown demo voor PlayStation 3 of Xbox 360 en zet je snelste tijd neer. Maak hier een foto van, upload die op internet en stuur de URL van de foto via onderstaand invulveld naar Gamer.nl. De snelste tijd wint. Let op: je mag maar één keer meedoen.

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'dirt'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.