De twee winnaars worden op 11 mei verwacht in Breda voor een dag racen op de kartbaan samen met community- en redactieleden van Gamer.nl, InsideGamer, GameKings en Power Unlimited. Na het karten stappen we over op de virtuele karts van ModNation Racers en tot slot zullen we nog een ModNation Racers-circuit in elkaar draaien.

Uiteraard is de dag volledig verzorgd, en laat Sony je niet met lege handen naar huis gaan. Reken dus op een goedgevulde goodiebag.

Winnen?

Wil je kans maken op deze volledig verzorgde Modnation Racers-dag? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Waarom ben jij de geschikte persoon om meegenomen te worden naar dit evenement?

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux en je mag maar één keer per dag meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Sony zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 mei. Gamer.nl houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden.
Woon je in België, stuur dan een mailtje met daarin het antwoord, je Gamer.nl username en je adresgegevens.