Onlangs speelden we de game voor het eerst en schreven we dit:
"In Block N Load nemen spelers het in twee teams van vijf tegen elkaar op, waarbij er in ieder team gekozen wordt uit zes verschillende personages/classes. Het doel is om de basis van de tegenstander te veroveren. Dit doe je op de eerste plaatst door vijandelijke generatoren die als schild dienen te vernietigen, om vervolgens in het hart van de vijandelijke basis de kern, de zogenaamde ‘cube core’, kapot te maken. Andersom zorg je ervoor dat jouw eigen basis beschermd wordt en het langste stand houdt.

Aan het begin van ieder potje vindt er een bouwfase plaatst van vijf minuten. Samen met je team moet je je basis beschermen door met een groot scala aan blokken je basis van een verdediging te voorzien. Zo worden er muren gebouwd, geulen gegraven en vallen en afweergeschut geplaatst. Voorafgaand bij het kiezen van een personage selecteer je ook de verschillende soorten blokken waarvan je gebruikt wilt gaan maken. Hierbij is de keuze ruim: van blokken die je gigantische sprongen laten maken en blokken met ammunitie tot laser schietende torens en ontploffende nucleaire blokken."

Wil jij kans maken op een code? Zorg dan dat je ingelogd bent en druk op de knop hieronder. De code kun je vervolgens invullen op Steam, waarna je de game toe kunt voegen en het product kunt activeren. Door de code in te voeren geef je de ontwikkelaar toestemming om e-mails over de ontwikkeling van het spel naar je toe te sturen.