Fire Emblem: Awakening is nu verkrijgbaar op de 3DS - zowel in de winkels als op de 3DS eShop - en niemand mag deze tactische RPG missen. Dat blijkt wel uit onze lovende review, waar de game een dikke 9,5 krijgt:

"Fire Emblem: Awakening doet zijn voorgangers eer aan en plaatst zichzelf er zonder twijfel naast. Met een serie als dit, volgens velen de beste tactical turn-based strategie-serie ooit, is dat bijna het grootste compliment dat we Fire Emblem: Awakening kunnen geven. We zeggen bijna, want het enige grotere compliment is zeggen dat dit de beste Fire Emblem is. En weet je wat, dat is het ook, niet in de laatste plaats omdat een draagbare titel zelden zoveel persoonlijkheid en betrokkenheid bevat als Awakening."

Wij hebben vijf artbooks om weg te geven. Wil je kansmaken op deze prijs? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Twee legendarische personages uit Fire Emblen zitten ook in Super Smash Bros. Melee. Hoe heten deze twee personages?

Let op: kom je uit België of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, het gewenste platform en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp ''FireEmblem". Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Om mee te kunnen doen met deze prijsvraag moet je je adresgegevens volledig invullen.