Prijsvraag

Win Dead Space!

Voor PlayStation 5

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Zoals elke week geven we vandaag een game weg in samenwerking met bol.com. Deze week maak je kans op Dead Space voor de PlayStation 5.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Dead Space betreft een remake van de horrorklassieker uit 2008. Lars noemde de game in 'masterclass in remakes en horrorgames': 

"Dead Space is een uitstekende remake, maar bovenal een geweldige horrorgame. Het maakt daardoor niet uit of je de USG Ishimura al als je broekzak kent, of dat dit je eerste avontuur met Isaac Clarke is. De grafische renovatie en talloze grote en kleine aanpassingen zijn uiteraard welkom, maar het is de onvoorspelbaarheid, de naadloze ervaring en het ijzingwekkende geluid dat je geheid van begin tot einde met klamme handjes op het puntje van je stoel houdt."

Meedoen

Dit artikel delen:

Lees meer

Griezelige 'roadlike' Pacific Drive getoond Dragon Quest-producent Ryota Aomi vertrokken bij Square Enix