Prijsvraag

Win de gezellige partygames De Crew en Black Stories!

Zin een gezellig avondje?

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vandaag hebben we een hele fijne prijsvraag voor jullie in de aanbieding. We mogen dit keer namelijk niet één maar twee kaartspellen weggeven! Het gaat om de partygames De Crew en Black Stories Uni Edition.

We geven de spellen weg omdat ze zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 18+. Stemmen kan je doen via deze link.

Om kans te maken op het pakket hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke (video)game mag van jou nog worden omgezet naar een bord- of kaartspel?

Stuur jouw antwoord en adresgegevens naar redactie@gamer.nl met het onderwerp "Prijsvraag partygames!" en wie weet heb jij straks een mooi pakket op je deurmat liggen! Je kan tot en met woensdag 30 september meedoen.

Hieronder kan je de omschrijvingen van de games lezen.

De Crew

Astronauten gezocht! In dit spannende kaartspel werken jullie samen zoek naar de mysterieuze 9e planeet. In 50 missies, van makkelijk tot moeilijk, zullen jullie het heelal doorkruisen. Dat lukt alleen als het team goed samenwerkt. De communicatiemogelijkheden zijn beperkt, maar houd je je hoofd erbij, dan moet het lukken om net die ene speler de juiste slag te laten winnen. Succes! Met variant voor 2-spelers.

Black Stories - Uni Edition

Het studentenleven is niets voor angsthazen …

Studeren kan niet alleen dodelijk saai zijn, maar ook een dodelijke afloop hebben. Op de campus, tijdens colleges, bij een feestje in een studentenhuis of aan het loket van de studiefinanciering … in het leven van een student gaat wel eens iets mis. Professoren verdwijnen op mysterieuze wijze en medestudenten komen onder lugubere omstandigheden om het leven.

Als de tentamenstress je gek maakt, laat dan liever je nekharen overeind zetten en los de gitzwarte raadsels van de black stories Uni Edition op!