Het thema van Festival of Games dit jaar is Games Anywhere: de game-industrie en distributieplatformen veranderen de manier waarop mensen aan games komen en ze spelen. De industrie verandert snel door de opkomst van sociale netwerksites als gameplatforms, de toenemende populariteit van smartphones, cloud computing en interactieve televisie. Sprekers als Leisure Suit Larry-bedenker Al Lowe, Tom DuBois van OnLive, Patrick Liu van DICE (EA) en Jurian van der Meer van Endemol Games behoren tot de meer dan dertig sprekers die de twee dagen aanwezig zullen zijn.

Gamer.nl helpt dit jaar NLGD en GamesIndustry.biz mee met het organiseren van Festival of Games. We zullen voor, tijdens en na het evenement ruim verslag doen van alle interessante sprekers. Maar je kunt er ook zelf bij zijn. We kunnen namelijk drie maal twee kaartjes weggeven.

Wil jij met een vriend, vriendin of collega naar Festival of Games? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag en misschien behoor jij tot de winnaars.

Wanneer werd de NLGD opgericht?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Festivalofgames'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.