Over het boek: De basiscursus gamedesign zit bomvol handige informatie voor iedereen die wil beginnen met een eerste game (maar niet weet waar of hoe). Dankzij interviews met onder andere Vlambeer en kant-en-klare designs voor de eerste consolegames ooit, kan je meteen aan de slag. Het boek werkt niet met ellenlange voorbeelden en opdrachten, maar met behulpzame informatie over de belangrijkste benodigdheden voor een game. Waar haal je de muziek, kunst en inspiratie? Welke software gebruik je en werkt een drag and drop-methode voor het maken van games écht zo gemakkelijk?

In tegenstelling tot veel schoolse methoden (of zelfs opleidingen voor gamedesign) beantwoordt dit boek vrij snel de vraag “kan ik écht alleen of met een clubje vrienden een spel maken?” Een hint: het antwoord begint met een J.

Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van de “Basiscursus Gamedesign”, geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

 

Welke software voor het maken van games staat centraal in de Basiscursus Gamedesign?

 

Weet jij het antwoord, laat dit dan achter in het antwoordveld hieronder. 

Let op: kom je uit België of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, het gewenste platform en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp ''Boek Gamedesign". Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Om mee te kunnen doen met deze prijsvraag moet je je adresgegevens volledig invullen.