Prijsvraag
esports

Win 2 dagkaarten voor Tweakers Gaming Live in Den Bosch

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Op vrijdag 9 november gaat het Tweakers Gaming Live-evenement van start in de Brabanthallen in Den Bosch. Wij mogen drie keer twee dagkaarten weggeven en het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de onderstaande vraag

Tweakers Gaming Live is een groot game-evenement gevuld met vele activiteiten. Er zijn e-sports-toernooien, een grote LAN-party en een game-expo. Bezoekers kunnen zelf deelnemen aan deze competitieve toernooien of ervoor kiezen om toe te kijken.

Er komen in ieder geval e-sports-toernooien voor Fortnite, Hearthstone, League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Rocket League en Starcraft 2. Daarnaast is er ook ruimte voor cosplay, race sims, indie-games, Beatsaber en gamestreams.

esports

Voor dit evenement zijn er dagtickets, weekendtickets en LAN-party-tickets beschikbaar, waar met een LAN-party-ticket toegang wordt gegeven voor het driedaagse LAN-party en er zelfs geslapen kan worden in de Brabanthallen tijdens het evenement. Met de dag- en weekendtickets (voor de zaterdag en zondag) kunnen alle toernooien en de expo bezocht worden.

Om kans te maken op een gratis bezoek aan dit toffe evenement hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende prijsvraag; Welke game zou jij als e-sport willen zien verschijnen?

Stuur jouw antwoord op naar redactie@gamer.nl en maak kans op twee dagkaarten voor Tweakers Gaming Live in Den Bosch!