Om mee te spelen in het finaletoernooi, moet je je kwalificeren via een voorronde. In deze voorrondes ga je de strijd aan met gamers uit het hele land, voor een plek in de grote finale. En een kans om naar de Europese finale te gaan, waar je de beste van Europa kunt worden. Schrijf je snel in, want de plaatsen in de voorronde zijn beperkt.

Het toernooi wordt op twee data gehouden:
12 maart 2011, van 19.30 uur tot 23.30 uur in de FAME Amsterdam (Kalverstraat 2-4, 1012 PC  Amsterdam)
19 maart 2011, van 14.00 uur tot 18.00 uur in de Bonjasky Academy (Hildo Kropstraat 2, 1328 BC Almere)

Het finale event zal op 2 april ’s avonds plaatsvinden, meer informatie hierover komt zo snel mogelijk. Het toernooi wordt met nieuwe Mortal Kombat gespeeld. Een mooie kans dus om de game ver voor de lancering te spelen!

De winnaars van de voorrondes verdienen een plek in de finale, op 2 april. De winnaar van deze finale gaat naar de Europese finale in Birmingham op 17 april, waar hij of zij gaat strijden voor de Europese titel.

Daarnaast zijn er voor de deelnemers diverse andere prijzen te winnen, waaronder Kollector’s en Standard Editions. Ook krijgt de winnaar een custom made MK arcade stick! Deze wordt aangeboden door Shadaloo.

Het Mortal Kombat Tournament is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Stuur om je in te schrijven de volgende gegevens via het invulveld onder deze prijsvraag:
- Naam
- Adres
- Woonplaats
- Telefoonnummer
- Mailadres
- Geboortedatum (ivm minimale leeftijd 18 jaar)
- Inschrijven voor voorronde Amsterdam / Almere
Je hoeft dus alleen bovenstaande gegevens in te vullen om mee te doen met deze prijsvraag.

Zie je hieronder geen invulveld, zet dan in je profiel de optie aan dat je mee wilt doen aan prijsvragen. Vul daarna je adresgegevens in en klik op 'Versturen'.

Je gegevens worden naar Warner Bros gestuurd. Zij mogen je gegevens alleen gebruiken met betrekking tot het tournament. Lees hier de voorwaarden voor deze actie. Bekijk hier de privacy policy en hier de terms of use.