In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Aangezien Arkham City zich in een stad afspeelt, en niet alleen in het Arkham Asylum-gesticht, is de spelwereld in dit tweede deel aanzienlijk groter. In de Batman: Arkham City Collector's Edition zit een beeldje van Batman, dat gemaakt wordt door merchandise-fabrikant Kotobuyika. Daarnaast bevat het pakket een art book, vervroegde toegang tot de downloadbare Iceberg Lounge Challenge Map en een Batman: The Dark Knight Returns-skin, een digitale soundtrack en de animatiefilm Batman: Gotham Knight.

In The Lord of the Rings: War in the North speel je als een van de helden uit het Lord of the Rings-universum. De actievolle role-playing game richt zich op een drietal avonturiers: een elf, een mens en een dwerg. Zij leveren strijd in het noorden van Middle-Earth, in dezelfde periode waarin ook het reisgezelschap van de LotR-boeken erop uit trekt. In de collector's edition zit naast de game ook een mooi beeldje.

Dit geven we weg:
1x Batman: Arkham City collector's edition voor Xbox 360
3x Batman: Arkham City voor PlayStation 3
1x Lord of the Rings: War in the North collector's edition voor Xbox 360
1x Lord of the RIngs: War in the North collector's edition voor PlayStation 3

Om kans maken op één van de prijzen hoef je alleen maar als antwoord op te sturen welke prijs je precies wilt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld opsturen: "Ik wil graag Batman: Arkham City voor de Xbox 360 winnen". Je hoeft verder niets te doen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijzenfeestWarner'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.