Tekken Hybrid is een bundel met de film Tekken: Blood Vengeance, een HD-remake van Tekken Tag Tournament en een voorproefje op de opvolger voor die game met de naam Tekken Tag Tournament 2 Prologue. Genoeg materiaal dus voor de vechtfanaat.

In de actievolle platformgame Ratchet & Clank: All 4 One moeten de vrienden Ratchet, Clank en Qwark samenwerken met hun grootste vijand, Dr. Nefarious. Het laatste snode plan van Nefarious gaat helemaal mis en de vier zijn in de macht van een machtige en mysterieuze machine. Het viertal zal moeten samenwerken om te ontsnappen.

Dit geven we weg:
1x Tekken Hybrid
2x Ratchet & Clank: All 4 One
1x The Fight (voor Move)
1x Carnival Island (voor Move)
Daarnaast verdelen we onder de winnaars één Sackboy-figurine en één PS3 Move shooter attachement!

Om kans maken op één van de prijzen hoef je alleen maar als antwoord op te sturen welke prijs je precies wilt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld opsturen: "Ik wil graag Tekken Hybrid winnen". Je hoeft verder niets te doen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijzenfeestSony'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.