In de shooter Battlefield 3 nemen spelers de rol aan van een aantal van de beste Amerikaanse mariniers en strijden ze tegen terroristen in plaatsen als Parijs, Teheran en New York. Spelers zijn hier geen moment veilig; gebouwen storten in, kogels fluiten langs je oren en explosies werpen je op de grond. De actie gaat verder in de multiplayermodus waarin spelers het in grootschalige omgevingen in twee teams van maximaal twaalf man tegen elkaar opnemen. De speler kiest zelf de rol die hij hierin speelt. Als Assault sta je al schietend in de frontlinie, en kun je gevallen medestrijders weer genezen. De Engineer kan voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen repareren of juist vernietigen met zijn raketwerper.

Dankzij EA kunnen we de volgende prijzen weggeven:
1x Battlefield 3 limited edition voor Xbox 360
1x Medal of Honor-pakket voor PS3 met de game, een tas, sjaal en bril
3x Bulletstorm
En als troostprijs nog een aantal t-shirts van Battlefield 3 en FiFA 12

Om kans maken op één van de prijzen hoef je alleen maar als antwoord op te sturen welke prijs je precies wilt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld opsturen: "Ik wil graag Battlefield 3 voor de Xbox 360 winnen". Je hoeft verder niets te doen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijzenfeestEA'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.