GoldenEye 007: Reloaded is een HD-remake van GoldenEye 007 voor Wii. Die game is op zijn beurt weer een remake van de gelijknamige klassiekervoor Nintendo 64. De shooter draait anders dan zijn voorgangers op zestig frames per seconde in de singleplayer- en multiplayermodi, waardoor het spel soepeler loopt. De game heeft net als de klassieke Nintendo 64-game een splitscreenmodus voor vier spelers. Nieuw is de online multiplayermodus voor zestien spelers. In de multiplayer zijn alle oude maps te spelen, waarvan sommige iets zijn verbeterd.

Daarnaast bevat de game de gloednieuwe M16 Ops-modus, vergelijkbaar met de Spec Ops-modus uit Call of Duty: Modern Warfare 2 en 3. Deze modus is alleen in singleplayer te spelen en voegt uren aan gameplay toe. De M16 Ops-modus bestaat uit korte missies met aanpasbare opties, waarvan de resultaten bijgehouden worden op leaderboards.

Wil je kans maken op de game, geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoe heet de acteur die in de film Quantum of Solace de rol van James Bond vertolkt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijzenfeestActivision'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.