Prijsvraag
bordspel

Maak kans op een Speelgoed van het Jaar-bordspelpakket

Plezier voor de hele familie

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vandaag hebben we weer een hele fijne prijsvraag voor jullie in de aanbieding. We mogen dit keer namelijk niet één maar twee dingen weggeven! Het gaat om genomineerde bordspellen voor Speelgoed van het Jaar. Lees snel verder om te achterhalen wat je moet doen om kans te maken op het pakket.

Monopoly, Mens Erger Je Niet, Kolonisten of Catan of Cluedo; iedereen heeft vroeger wel met vrienden of familie een bordspel of twee gespeeld. De keuzes zijn oneindig, en om het kaf van het koren te scheiden is het weer tijd om de spellen van het jaar te bepalen. Er zijn een aantal leeftijdscategorieën waarop gestemd kan worden en dat kan je hier doen.

Waarom is dit van belang? Nou, de bordspelpakketten die wij weg gaan geven zijn gebaseerd op de genomineerde spellen in de 18+ categorie! Dus we houden de inhoud nog even geheim.

Om kans te maken op één van deze twee fijne pakketten hoef je alleen antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat was vroeger jouw favoriete bordspel om met familie of vrienden te spelen?

Stuur jouw antwoord en adresgegevens naar redactie@gamer.nl met het onderwerp "Prijsvraag bordspelpakketten" en wie weet heb jij één van deze fantastische pakketten straks op je deurmat liggen! Je kan tot en met woensdag 6 oktober om 15:00 meedoen.