Dead Island speelt zich af op het fictieve tropische eiland Banoi, waar een mysterieuze epidemie een groot deel van de bevolking verandert in zombies. Als een gast in het luxueuze Royal Palms Resort ziet de speler zijn vakantie veranderen in een nachtmerrie waarin hij moet vechten om te overleven. Hiervoor reist hij over het vrij begaanbare eiland, altijd op zoek naar wapens en op zijn hoede voor zombies.

Spelers kunnen de hordes aan zombies alleen of met maximaal drie anderen bestrijden met allerlei wapens. Veel objecten kunnen gebruikt worden om mee te slaan, zoals bijlen, messen en planken. De wapens zullen door het vele gebruik aftakelen, maar kunnen gerepareerd worden. Ook zullen spelers vuurwapens tegenkomen, om de vele zombies af te maken.

We geven een Xbox 360-exemplaar en een PlayStation 3-exemplaar weg van Dead Island. Daarnaast krijgt één van deze twee winnaars een echte Dead Island-strandstoel!


Michel ziet de strandstoel in ieder geval wel zitten

Wil je kans maken op de game en misschien zelfs de strandstoel? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:

Voor welk systeem wil je Dead Island winnen? PlayStation 3 of Xbox 360?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Deadisland'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.