In de brawler Anarchy Reigns heeft MadWorlds hoofdpersoon Jack tenminste wel gewoon een kleurtje, maar voordat die game in de winkels ligt, zijn we alweer ruim drie maanden verder. Om in de tussentijd zijn omgeving alvast wat op te fleuren, vragen we jullie om al je paintskills in zetten en het onderstaande screenshot van een klodder verf te voorzien. Wij hebben alvast een beginnetje gemaakt als voorbeeld.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Je inzending zul je even zelf moeten uploaden, bijvoorbeeld via www.imgur.com. De link kun je vervolgens als antwoord in het prijsvraagvak hieronder plaatsen. Mocht je een van de gelukkige winnaars zijn, dan krijg je rond de release van Anarchy Reigns op 6 juli een exemplaar opgestuurd.

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Kleurplaatwedstrijd'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. De winnaars worden in de week van 2 tot en met 8 april bekendgemaakt.