Prijsvraag
Gamescom

Update: De winnaar van de reis naar Gamescom in de Asus ROG VIP-bus

Road trip!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Update: We hebben een winnaar! Het was een moeilijke keuze, want we hebben veel goede playlists ontvangen, maar Lee Hasenbalg stuurde een Spotify-playlist op waar wij wel erg blij van werden. Je kan zijn selectie hieronder zelf beluisteren. Gefeliciteerd!

Origineel bericht: Wij mogen twee kaarten weggeven voor Gamescom én je wordt ook nog eens gebracht! Wie wil dat nou niet?

Asus ROG heeft een luxe VIP-bus geregeld voor een groepje gelukkige winnaars die (natuurlijk gamend op dikke ROG game-laptops) op vrijdag 24 augustus naar Gamescom in Keulen worden gereden. En om de trip nog toffer te maken is dj-duo Dazers aan boord voor muzikale ondersteuning.

Als de bus aankomt bij de beurs krijg je een echte VIP tour langs alle nieuwste en coolste producten, welke een must see zijn voor de echte gamers. Naast de lancering van 2 nieuwe gaming notebooks op Gamescom, kan je ook zelf hands-on gaan met de ROG phone. Vervolgens kan je zelf op pad gaan en de vele games op de beurs checken.

De groep stapt om 06.30 uur op bij Jaarbeurs Utrecht en worden om 18.00 weer teruggebracht naar Nederland.

Asus ROG Phone

Maar we sturen je natuurlijk niet zomaar met een vriend of vriendin naar Keulen: daar moet je wel wat voor doen.

De winnaars maken een flinke tocht mee wij willen dan ook weten welke vijf ultieme road trip-nummers jij zou willen horen tijdens de rit. Maak dus een (openbare) afspeellijst op Youtube of Spotify aan van de tracks die je gedraaid wil hebben en stuur de link naar redactie@gamer.nl. Wij gaan vervolgens op de redactie ruziën over wie van jullie de meest perfecte nummers heeft gekozen.

Opgelet: je moet wel 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege Voorspel: Concrete stappen tegen homofoob gedrag in online games
0

Reacties op: Update: De winnaar van de reis naar Gamescom in de Asus ROG VIP-bus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.