De Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse is volledig naar wens aan te passen en combineert 's werelds eerste 12.000 DPI-sensor met verbeterde oppervlakte- en geweicht-tuning. De muis beschikt over Logitech G Delta Zero-technologie en is voorzien van 's werelds meest krachtige en accurate sensor. Daardoor heeft de muis ongeëvenaarde tracking-prestaties en een reactiesnelheid die bewegingen tot 300 inches (7,62 meter) per seconde kan volgen. De muis is daarnaast geheel aan te passen, waardoor gamers de best mogelijke tracking-respons bepalen. De muis heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Lees meer over de muis op de productpagina.

Lees hier de lovende Gamer.nl-recensie van de G502 muis.

 

De Logitech G430 Surround Sound Gaming headset beschikt over Dolby Headphone-technologie. Dit creëert een 360-graden geluidsveld, waarmee de gamer kan horen wat hij of zij tijdens het gamen niet kan zien, zoals bijvoorbeeld voetstappen en sirenes. Met Dolby Headphone 7.1 surround sound zijn zeven verschillende audio-kanalen en een Low Frequency Effects-kanaal te beluisteren. Daarnaast bevat de headset afwasbare oorkussens die een zachte, comfortabele pasvorm voor lange gamesessies bieden. De noise-cancelling microfoon zorgt voor het verminderen van omgevingsgeluid. De headset heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Lees meer over de headset op de productpagina.

Wil jij kansmaken op een pakket met de G502 muis, de G420 headset en een mooie Logitech-vlag? Vul in het antwoordveld onder dit bericht dan je antwoord op onderstaande vraag in:

Voor welke Gamescom-game zou jij de Logitech-muis en -headset willen gebruiken?

Je kunt alleen vandaag meedoen met de prijsvraag tussen 12:00 en 13:00 uur en tussen 16:30 en 17:30 uur. Een soortgelijke Logitech-prijsvraag loopt op dit moment ook op InsideGamer en PU.nl. Je mag daar ook meedoen.