De winnaar van de MadCatz F.R.E.Q. 7 headset uit de vorige prijsvraag is: Niels van der Lede. Gefeliciteerd!
Het antwoord was B: Atlanta

Maak nu kans op een Razer Electra headset en een paar exclusieve Gamer.nl slippers!

Als je muziek en draadloze gaming-audio aangedreven wordt door de Razer Electra ga je onbevreesd de straat op. Hoor de high scores omhooggaan of de dreunende bass van een rocknummer in volmaakt helder geluid op je smartphone, want de gelikte koptelefoon levert elk geluid en elke noot met geweldige diepte en balans.

De dikke oorkussens, gemaakt van imitatieleer, vormen zich naar jouw oren, en de oorschelpen zijn optimaal gepositioneerd om geluidsisolatie te verhogen, zodat je te allen tijde alleen de goede trillingen zult horen. Met de flexibele hoofdband en het lichtgewicht frame, is de Razer Electra ontworpen voor langdurig draagcomfort zodat je zonder vermoeid te raken aangesloten kan blijven op de soundtrack van je leven. Maak communicatie eenvoudig door slechts je audiokabel om te wisselen voor eentje met een microfoonkabel.

Laat de muziek aan en blijf vechten als je de Razer Electra draagt, voor gamen onderweg.

Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven. Herken jij deze opvallende gebeurtenissen of feitjes uit de E3-geschiedenis? Kopieer het juist antwoord in het antwoordveld en doe mee!

Geef antwoord op de volgende vraag:
Duke Nukem Forever werd geïntroduceerd op de E3 in het jaar...

A. 1998
B. 2004
C. 2012

Meedoen vanuit België of via de app? Stuur dan een e-mail met het juiste antwoord om deel te nemen. Vergeet niet je volledige adresgegevens te vermelden!

Vergeet ook niet om door te klikken naar de E3-keer-per-dag op InsideGamer.nl, daar maak je nu namelijk kans op een SteelSeries Rival muis.