De winnaar van de Tt eSports Shock headset plus White Ra mousepad uit de vorige prijsvraag is: Tonny Sulmann. Gefeliciteerd!
Het antwoord was C: Kudo Tsunoda

Maak nu kans op een MadCatz S.T.R.I.K.E. 3 keyboard en een paar exclusieve Gamer.nl slippers!

Het S.T.R.I.K.E. 3 Gaming Toetsenbord van Mad Catz is ideaal voor personen die pas begonnen zijn met competitief gamen. Of u nu een FPS, RPG, MMO, RTS, MOBA of een game uit een ander genre wilt spelen; dankzij de nauwkeurige toetsrespons, aanpasbare verlichting en programmeerbare macrotoetsen, heeft u een voordeel in de competitie. En als u dit toetsenbord gebruikt in combinatie met een ander Mad Catz-item of met een bekroonde R.A.T. gamingmuis, heeft u alle input die nodig is om op uw best te gamen.

Lees ook onze review van het S.T.R.I.K.E. 3 keyboard.

Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven. Herken jij deze opvallende gebeurtenissen of feitjes uit de E3-geschiedenis? Kopieer het juist antwoord in het antwoordveld en doe mee!

Geef antwoord op de volgende vraag:
In 2008 beloofde Nintendo ons een grote aankondiging. Wat was deze "grote" titel waarvoor DJ Ravi op het podium verscheen om air drums te spelen?

A. Wii Music
B. Wii Sports Resort
C. Wii Speak microfoon

Meedoen vanuit België of via de app? Stuur dan een e-mail met het juiste antwoord om deel te nemen. Vergeet niet je volledige adresgegevens te vermelden!

Vergeet ook niet om door te klikken naar de E3-keer-per-dag op InsideGamer.nl, daar maak je nu namelijk kans op een Turtle Beach PX22 headset.