In het met schaduw bedekte steegje zie je de twee mannen in lange gewaden al staan. Hun gezichten worden grotendeels bedekt door twee grote hoeden. Je nadert de twee terwijl je schichtig om je heen blijft kijken. Lichtelijk overbodig, aangezien het druilerige weer er al voor gezorgd heeft dat er nauwelijks mensen rondlopen die eventueel tegen je kunnen getuigen. Je voelt nog even onder je jas of je Tommy gun nog op zijn plaats zit, geladen en wel.

Plotseling keren de duistere mannen zich naar jouw kant en je staat al te trillen op je benen. "Wat is het codewoord, snotneus?", vraagt de grootste klerenkast. Jezelf verbazend floep je het codewoord er vrij zelfverzekerd uit: 'Illusion Softworks'. "hmpf", gromt de andere gangster, "dat is goed geantwoord". Nog zelfverzekerder vraag je meteen of ze hun 'stuff' meegebracht hebben. Het antwoord is negatief en de twee mannen lopen dreigend op je af, om jouw koffer met geld zonder tegenprestatie te kunnen bemachtigen. Plotseling maak je je jas open en haal je de Tommy gun tevoorschijn! Daar hadden ze niet op gerekend. Verschrikt doen de twee mannen een stap achteruit, maar het is al te laat: je doorzeeft ze met kogels. Nog stijf van de schrik en jezelf afvragend wat er gebeurt is, probeer je je uit de voeten te maken.

Later op het hoofdkantoor aangekomen laat je baas duidelijk merken dat hij minder blij is met deze mislukte deal, maar ondanks alles is hij trots op je, en krijg je al weer je volgende klus toegewezen...