Podcast
bonuslevel

Wilde voorspellingen voor The Game Awards en Super Nintendo World-voorpret - Bonuslevel #22

En de eerste Fire Emblem is eindelijk hier!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel Podcast is weer gearriveerd!

Aflevering 22 van Bonuslevel is veilig geland. Deze week kletsen Lucas, Jacco en Cody onder andere over Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, de nieuwe Switch-update, het laatste nieuws over Super Nintendo World in Universal Studios Japan, de 25ste verjaardag van Pokémon en worden er wilde voorspellingen over The Game Awards gedaan. Verwachten wij Zelda: Breath of the Wild 2 bijvoorbeeld? Luister snel voor het antwoord! Uiteraard behandelen we ook jullie antwoorden op de Discord-vraag en de ingestuurde luisteraarsvragen!

Klik HIER voor het artikel van Cody over New Pokémon Snap!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cyberpunk 2077 pre-loaden op pc kan vanaf 7 december Bugsnax is om op te eten
0

Reacties op: Wilde voorspellingen voor The Game Awards en Super Nintendo World-voorpret - Bonuslevel #22

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.