Podcast
bonuslevel

WarioWare: Get It Together! Review en de oorsprong van de Metroidvania - Bonuslevel #61

En jullie favo Game Boy-games!

Geschreven door MonsterCrab op
Een kersverse Bonuslevel-podcast staat op je te wachten. Tijd voor een feestje!

Lucas, Jacco en Cody bespreken in aflevering 61 ondere andere de review van WarioWare: Get It Together!, de oorsprong van het genre Metroidvania, een kleine update over de geruchten van Game Boy(Color)-games die naar Switch Online zouden komen, de verschrikkelijke Switch-versie van Sonic Colors Ultimate en meer nieuws! Verder komen jullie favoriete Game Boy-games aan bod in de Discord-vraag en hebben we weer leuke e-mail over bijvoorbeeld het terugbrengen van games of hoe je moet dealen met je backlog. Kortom, knal snel de podcast aan!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nieuwe Twisted Metal-titel gaat gepaard met televisieserie' Football Manager 2022 vanaf lancering op Xbox Game Pass
0

Reacties op: WarioWare: Get It Together! Review en de oorsprong van de Metroidvania - Bonuslevel #61

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.