Podcast

Wachten op de Super Switch en Gamestudio Preview! - Bonuslevel #47

Geschreven door Lucas May op
In Bonuslevel aflevering 47 staan de heren te popelen om nieuws te horen over de nieuwe Switch, die kennelijk elk moment kan worden aangekondigd! 

Verder komt nieuws over Pokémon Legends: Arceus, Brilliant Diamond en Shining Pearl, een uitgebreide preview van Gamestudio, een update voor Mario Kart 8 Deluxe, de Switch-concurrent van Valve en nog veel meer aan bod. Ook Miitopia, Minecraft, Mass Effect: Legendary Edition en Resident Evil Village komen trouwens voorbij. Dan weet je dat ook weer. Handig!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

29% van de omzet van EA kwam vorig jaar uit Ultimate Team Total War: Three Kingdoms-team gaat game in dezelfde setting maken
2

Reacties op: Wachten op de Super Switch en Gamestudio Preview! - Bonuslevel #47

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 28 mei 2021 12:45
  Thanks voor het mp3tje 😂

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MonsterCrab

  • 28 mei 2021 13:02
  @Markus88 graag gedaan!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.