Podcast

Vurige discussie over de Switch Oled en de beste bonuslevels in games - Bonuslevel #52

En Bonuslevel is 1 jaar oud!

Geschreven door MonsterCrab op
Aflevering 52 van Bonuslevel is geland!  Oja, en de podcast is officieel één jaar oud. Gefeliciteerd!

Lucas, Jacco en Cody hebben het in deze podcast natuurlijk uitgebreid over de nieuwe Nintendo Switch Oled, wat wat vurige discussies oplevert. Verder komt een nieuwe bordspel gebaseerd op een Nintendo-game, de grafische update voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl en een kleine software update aan bod. In het bonusonderwerp hebben we het eindelijk over de beste bonuslevels in games! Verder behandelen we weer wat leuke mails, waaronder eentje met flinke dilemma’s en pikken we een paar van jullie Discord-antwoorden eruit.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe CoD: Black Ops Cold War Zombies-map getoond Bekijk beelden van het artistiek ogende Jett: The Far Shore
0

Reacties op: Vurige discussie over de Switch Oled en de beste bonuslevels in games - Bonuslevel #52

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.