Podcast

Verse Nintendo Direct-geruchten en de beste GBA-games! - Bonuslevel #82

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Bonuslevel is hier! In aflevering 82 hebben Lucas, Jacco en Cody het over de nieuwste kwartaalcijfers van Nintendo, de laatste geruchten over de nieuwe Nintendo Direct en Mina the Hollower (de nieuwe game van de makers van Hollow Knight). In het Bonusonderwerp bespreken we de Game Boy Advance en natuurlijk de allerbeste GBA-games. Verder komen jullie Discord-antwoorden aan bod en knallen we er weer lekker veel mails doorheen. Groetjes!

Hier vind je de mp3 (Hier vind je de rss, mochten we de mp3 zijn vergeten!)

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Legends: Arceus is in week tijd 6,5 miljoen keer verkocht Nieuwe Battlefield 2042-update uitgesteld naar maart
0

Reacties op: Verse Nintendo Direct-geruchten en de beste GBA-games! - Bonuslevel #82

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.