Podcast

Switch vs. Steam Deck - Bonuslevel 106

Handheldconsole versus handheld-pc

Geschreven door Jacco Peek op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Vandaag hebben Cody en Jacco een hooggeëerde gast in de podcast: Dennis! Dennis heeft als een van de weinigen van Nederland een Steam Deck en vertelt over hoe het ding zich weerhoudt tot de Nintendo Switch. Ook lijken GBA-games toch echt naar Nintendo Switch Online te komen en is de releasedate van Xenoblade Chronicles verschoven naar 29 juli (maar nog steeds weet niemand waar de game over gaat).

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshot Sunday #51 'Ryzen 7000-cpu's ondersteunen alleen DDR5-geheugen'
1

Reacties op: Switch vs. Steam Deck - Bonuslevel 106

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 25 april 2022 13:53
    VS de Ayn Odin. Mooi apparaatje wat een aantal dingen toch een tikkie beter doet dan de Steam Deck. Maar verder geen Steam games kan draaien natuurlijk, het is meer voor Android + emulators.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.