Podcast
bonuslevel

Switch Oled Review en de toekomst van Smash Bros. - Bonuslevel #65

Geschreven door MonsterCrab op
Deze week in Bonuslevel hebben Lucas, Jacco en Cody genoeg te bespreken.

Zo hebben de heren het over de langverwachte komst van Sora in Super Smash Bros. Ultimate, wordt de Switch Oled grondig besproken en worden er wilde verhalen gedeeld over botbreuken. Verder wordt er hevig gespeculeerd over de toekomst van Super Smash Bros., de remake van Metroid Prime 1 die er misschien aan zit te komen, de Animal Crossing Direct en heeft Lucas ineens liefde voor Mario Kart Tour. Hoe dan?!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo: 'We werken aan verbeteringen voor Joy-Cons' EA is 'op zoek' naar oplossingen voor spelers die extreem veel geld spenderen in Fifa
0

Reacties op: Switch Oled Review en de toekomst van Smash Bros. - Bonuslevel #65

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.