Podcast

Super Saiyan Mario en Luigi in lederhosen - Bonuslevel #28

Plus een e-mail extravaganza!

Geschreven door Lucas May op
Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel Podcast is weer gearriveerd! Dit keer hebben we het uitgebreid over Super Mario 3D World + Bowser's Fury en meer!

Aflevering van 28 Bonuslevel is geland! In deze aflevering bespreken Lucas, Jacco en Cody onder andere de kersverse trailer van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, de populairste games onder Nederlandse Twitteraars, een mogelijke nieuwe Mario Party en Luigi in Lederhosen. Verder komen extreem veel e-mails aan bod in de E-mail Extravaganza en worden jullie Discord-antwoorden weer uitgebreid besproken. Even een disclaimer: we hebben de podcast op woensdag opgenomen en hebben helaas net het nieuws van New Pokémon Snap gemist. Die nemen we volgende week uiteraard mee!

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rainbow Six Siege-personages onderweg naar Ghost Recon Breakpoint Nieuwe Zombies-map voor Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld
3

Reacties op: Super Saiyan Mario en Luigi in lederhosen - Bonuslevel #28

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 16 januari 2021 09:41
  Kunnen jullie deze podcasts ook als MP3 beschikbaar maken? De podcast van Erik en Ron hebben dat ook en maakt t zoveel makkelijker voor mij om verder te gaan op t punt waar ik ben gestopt. Bij de bonus podcasts luister ik tot het op pauze moet en dan luister ik het nooit meer verder ondat het super irritant is (voor mij op mobiel dus) om terug te gaan naar het punt waar ik was gebleven! Als dit niet mogelijk is, jammer dan maar zo wel dan zou dat erg tof zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  CodyvandenBogert

  • 18 januari 2021 11:10
  @Markus88 Ga ik eens naar kijken! Goede tip Markus, en bedankt voor het luisteren :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Markus88

  • 19 januari 2021 10:20
  @CodyvandenBogert topper! Thanks alvast 👌🏻

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.