Podcast
Splatoon 3

Splatoon 3 review en wachten op 'Zelda: Breath of Time' Bonuslevel 126

En de zevende editie van Skyrim

Geschreven door Jacco Peek op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Splatoon 3 komt deze week uit, en natuurlijk heeft Cody hem uitgebreid gespeeld. Wat is er nou precies nieuw? En is het de moeite waard voor nieuwkomers? We leggen het haarfijn uit in de review.

Ook zijn er nog altijd geruchten over een Nintendo Direct, en zouden we zelfs de naam van het vervolg op Zelda: Breath of the Wild te weten krijgen. Breath of Duality, Ganon's Demise, Breath of Time: wat denk jij dat het wordt?

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Party Chat-geluidsonderdrukking op Xbox vanaf vandaag beschikbaar Splatoon 3 kleurt keurig binnen de lijntjes
0

Reacties op: Splatoon 3 review en wachten op 'Zelda: Breath of Time' Bonuslevel 126

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.