Podcast

September Direct en het verhaal uit Metroid tot nu toe samengevat - Bonuslevel #63

Een verse lading Nintendo-nieuws!

Geschreven door MonsterCrab op
Welkom bij een knotsgekke Nintendo Direct-aflevering van Bonuslevel! Lucas, Jacco en Cody hebben direct na het kijken van de Direct deze podcast opgenomen om de meest verse bevindingen met jullie te delen.

Uiteraard bespreken we alle aankondigingen, waaronder Kirby and the Forgotten Land, Splatoon 3, N64- en Sega-games voor Nintendo Switch Online en Bayonetta 3. In het Bonusonderwerp vatten we handig alle mainline Metroid-games voor jullie samen, zodat je helemaal klaar bent om aan Metroid Dread te beginnen. De mails en Discord-antwoorden skippen we even deze week, maar pakken we volgende week gewoon weer op. Goed weekend!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lijst met alle minigames in Mario Party Superstars onthuld De ROG Zephyrus S17 verpakt veel luxe in een strakke behuizing
0

Reacties op: September Direct en het verhaal uit Metroid tot nu toe samengevat - Bonuslevel #63

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.