Podcast
Tales of Arise Bonuslevel

Rocky Schouten over het maken van professionele game art - Bonuslevel

En we zijn hooked aan Metroid Prime

Geschreven door Jacco Peek op
Deze week is Rocky Schouten te gast in Bonuslevel! Rocky is visual development artist en maakte art voor onder andere Horizon Zero Dawn, Tales of Arise en Assassin’s Creed Valhalla. In deze aflevering vertelt hij hoe hij daar terecht is gekomen, wat er komt kijken bij freelancen als artiest en hoe het ontwerpen van een box art verloopt.

Ook hebben ze het over hoe goed Metroid Prime wel niet is en of de oude Pokémon-games naar de Switch komen.  

Volg Rocky en zijn werk op zijn website, Artstation en Instagram.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

God of War Ragnarök-trial nu beschikbaar via PlayStation Plus Premium Like a Dragon: Ishin-dlc laat spelers zich als Kazuma Kiryu kleden
0

Reacties op: Rocky Schouten over het maken van professionele game art - Bonuslevel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.