Podcast

PSVR 2 is het nu (nog) niet waard - Ron en Erik Podcast 426

Metroid Prime en Atomic Hearts

Geschreven door Gijs Scheltens op
PlayStation VR 2 is een vernuftige VR-bril, maar heeft nog geen games die de aanschaf rechtvaardigen. Verder: Atomic Hearts en Metroid Prime Remastered.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Is Kick een geduchte concurrent voor Twitch? Ron duikt in de wereld van streamers in de Ron en Erik Podcast Extra op Patreon!

Onderwerpen:

08:08 - PSVR 2
25:29 - Metroid Prime Remastered
33:44 - PS State of Play
47:49 - Atomic Hearts

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Ubisoft werkt aan drie onaangekondigde Assassin's Creed-games Intel Arc A750 blijkt plots goed voorradig in Europa
3

Reacties op: PSVR 2 is het nu (nog) niet waard - Ron en Erik Podcast 426

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • lightyears

  • 27 februari 2023 08:18
  Dat er gezegd wordt dat er al 2 jaar geen nieuwe VR games uitkomen is overdreven en gewoon niet waar. Denk aan Resident evil 4 VR, green hell vr, warhammer tempestfall, moss 2, cities skylines vr. Daarnaast is iron man vr en grid legends naar quest2 gekomen. Heeft F1 2022 PCVR gekregen. En zo zijn er nog wel meer. Feitelijk gaat het dan wel deels om bestaande games die VR krijgen maar dat is voor mij geen bezwaar. Het is beperkt en loopt geen storm nee. Maar dat er al 2 jaar niets is uitgekomen is gewoon niet waar

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  mole28

  • 27 februari 2023 10:27
  oke

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Michael-Raymond-Clayton

  • 27 februari 2023 23:45
  Besides: hoe bepaal je wat iets waard is? Dat is zo subjectief. Ik heb nu letterlijk slechts twee korte races in GT7 achter de rug in VR en het is (zelfs met motion sickness) zo'n te gekke ervaring dat ik het de aanschaf nu al bijna waard vind. Kreeg zelfs een glimlach op mijn gezicht van een vliegtuig dat overvloog hetgeen ik vanuit mijn cabrio ook als zodanig beleefde. Bi-zar. Het zal vermoedelijk altijd iets blijven voor erbij, maar dus? Het is maar net wat je ervan verwacht en wat je ervoor over hebt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.