Podcast

Pokémon Unite en esports op de Olympische Spelen? - Bonuslevel #55

En wat dacht je van de New Nintendo GameCube?

Geschreven door MonsterCrab op
Bonuslevel aflevering 55 komt net vers voor je uit de oven, dus pas op: de podcast is nog erg heet!

Deze week kletsen Lucas, Jacco en Cody over Pokémon Unite, meer Gigaleaks, het mogelijke einde voor de 3DS en Wii U, de bestverkochte fysieke game van het jaar tot nu toe (spoiler: het is Mario 3D World + Bowser’s Fury), de nare verhalen die uit Activision Blizzard komen en de Sonic-game die te vroeg is aangekondigd. In het Bonusonderwerp hebben we het uitgebreid over de Olympische Spelen en vragen we ons af of esports daar een plekje verdienen. En we hebben gelukkig weer genoeg leuke Discord-antwoorden en mails om te behandelen!

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Solar Ash komt op 26 oktober uit Skatebird vertraagd naar 16 september
1

Reacties op: Pokémon Unite en esports op de Olympische Spelen? - Bonuslevel #55

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 30 juli 2021 20:13
    De olympische spelen moesten maar eens gestopt worden, het is 1 grote farce. Wat een evenement zou zijn voor amateurs, is tegenwoordig gewoon voor professionals. Hoe meer professioneel als oa Tom Dumoulin (wielrennen) moet het wel niet worden?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.