Podcast

Pokémon Scarlet en Violet-analyse met Luuc ten Velde- Bonuslevel 121

Een onze indrukken van de Mario Kart 8 Deluxe-dlc

Geschreven door Jacco Peek op
Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Deze week is niemand minder dan Luuc ten Velde te gast! Luuc, die je wellicht kent van XGN, neemt samen met Jacco een diepe duik in de afgelopen Pokémon Presents. Zo lopen ze door de Paldea-regio, hebben ze het over de belofte van co-op en hoe de Switch deze game in godsnaam gaat trekken. Ook rankt Jacco alle 8 nieuwe Mario Kart 8 Deluxe-dlc-banen en vertelt Luuc uitgebreid over Xenoblade Chronicles 3.

Volg Luuc op Twitter en Instagram.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Naughty Dog toont verschil tussen The Last of Us op PS4 en PS5 Square Enix wil aandelen in ontwikkelstudio's deels verkopen
1

Reacties op: Pokémon Scarlet en Violet-analyse met Luuc ten Velde- Bonuslevel 121

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    powerball

    • 7 augustus 2022 13:06
    Waar zijn de comments bij de Grand Theft Auto 6 column gebleven ?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.