Podcast

Pokémon Crossing en 10 jaar de 3DS! - Bonuslevel 37

En wie heeft die goodiebag toch gewonnen?

Geschreven door Lucas May op
De 37ste aflevering (woah!) van Bonuslevel is gearriveerd en er is weer genoeg sappigs om te bespreken.

Lucas, Jacco en Cody hebben het over nieuwe geruchten over de Switch Pro, een mogelijk Donkey Kong-gedeelte voor Super Nintendo World, de Switch-versie van WRC 9 en de eerste verjaardag van Animal Crossing: New Horizons. In het bonusonderwerp zit deze week de Nintendo 3DS, want die is 10 jaar oud! Hier behandelen we gelijk jullie Discord-vragen, gevolgd door wat fijne mailtjes. We sluiten af door een Nintendo-goodiebag weg te geven. Waar wacht je nog op? Luister snel de aflevering!

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Among Us-map vanaf 31 maart speelbaar Gamescom Opening Night Live aangekondigd voor 24 augustus
0

Reacties op: Pokémon Crossing en 10 jaar de 3DS! - Bonuslevel 37

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.